garmażerka
Załącznik nr 1
do zapytania ofertowego
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
Lp. |
Nazwa artykułu |
Jednostka miary |
Ilość |
Wymagane warunki realizacji |
Minimalny termin przydatności do spożycia od daty dostawy |
Orientacyjna średnia cena produktu netto sprzedaży w najbliższych 12 miesiącach |
Zaznaczyć X Proszę o zaznaczenie X przy asortymencie, który możecie państwo nam zapewnić na warunkach wymaganych w dla każdego produktu |
1 |
Pierogi z serem i ziemniakami - niemrożone |
Kg. |
572 |
Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia |
|
|
|
2 |
Pierogi leniwe - niemrożone (wyrób garmażeryjny) |
Kg. |
259 |
Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia |
|
|
|
3 |
Kluski śląskie - niemrożone (wyrób garmażeryjny) |
Kg. |
195 |
Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia |
|
|
|
4 |
Buchty pakowane po 6 szt. - niemrożone |
Op. |
890 |
Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia |
|
|
|
5 |
Udka pieczone (wyrób garmażeryjny) |
Kg. |
261 |
Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia |
|
|
|
6 |
Rolada mistrza (wyrób garmażeryjny) |
Kg. |
174 |
Dostawa następnego dnia od dnia zamówienia |
|
|
|